Om Kia Bilförsäkring

Kia Bilförsäkring är ett samarbete mellan Kia och If Skadeförsäkring. Försäkringen har skräddarsytts med 100 % fokus på Kia och ger dig ersättningsnivåer och innehåll utöver det vanliga. Om något händer hjälper vi dig snabbt, smidigt och utan krångel. Rätt skydd hela vägen. Helt enkelt.

Kia Bilförsäkring – Tryggt, smart och enkelt

Kia står för kvalitet, säkerhet och prisad design. Precis som Kia har vi på Kia Bilförsäkring fokus på kvalitet och säkerhet. Vi har alltid din Kias bästa för ögonen och försäkringen är skräddarsydd med samma slående utformning som din Kia. Vi garanterar reparation med originaldelar på en auktoriserad verkstad. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din Kia. Dessutom är alla personer du möter experter på Kia och skadejouren har öppet dygnet runt för att hjälpa till om något händer. Kia Bilförsäkring finns för både privatperson och företag.

Kia Bilförsäkring är en del av If 

If Skadeförsäkring AB (publ), Säte: Stockholm, org.nr: 516401-8102 är försäkringsgivare. Ifs verksamhet, och därmed även Kia Bilförsäkring, står under tillsyn av Finansinspektionen och att vår marknadsföring på denna sajt följer svensk lag.

Läs om Ifs verksamhet.