Hämtar information

Därför Kia Bilförsäkring

Kia Bilförsäkring är en märkesförsäkring för dig som äger en Kia. Oavsett vad du väljer så är vår bilförsäkring anpassad både för   kanske en elbil så är vår bilförsäkring anpassad för din Kia.

kia-vit-sportage

Försäkring med fördelar speciellt för din Kia 

 • Trygg reparation med kvalitet

  Moderna bilar innehåller avancerad teknik och elektronik. Kia är inget undantag. Därför anlitar vi endast auktoriserade Kia-verkstäder som använder originaldelar och känner varje Kia-modell in i minsta detalj. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din Kia.
  För dig som ska köpa ny Kia
 • Snabb och smidig skade­hantering

  Skulle något hända kan du anmäla skadan till oss här på webben, dygnet runt – utan papper och krångel. Dessutom, med en Kia Bilförsäkring har du vagnskadegaranti och bilförsäkring samlat på ett ställe. Oavsett vad det är som har hänt kontaktar du alltid oss.
  Läs mer om vad du ska tänka på vid skada på bilen.
 • Nyvärde – vid totalskada

  Med Kia Bilförsäkring får du en helt ny personbil om din Kia totalskadas när den är yngre än två år, räknat från första registreringsdag, och inte gått mer än 4 000 mil.
  Nyvärde gäller under förutsättning att du köper en ny Kia hos en auktoriserad Kia-återförsäljare. Nyvärde gäller inte för transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon
 • Mervärde – vid totalskada

  Har du Kia Bilförsäkring och din Kia totalskadas när den är äldre än två år, räknat från första registreringsdag, eller har gått mer än 4 000 mil får du, utöver bilens marknadsvärde, ersättning för mervärde med 20 % över marknadsvärdet.
  Mervärde gäller under förutsättning att du köper en Kia hos en auktoriserad Kia-återförsäljare. Mervärde gäller inte för transportbilsregistrerade eller direktimporterat fordon
 • Generös ersättning för fabriks­monterad utrustning

  Du får ersättning utan någon övre beloppsgräns vid stöld av däck, fälgar, GPS, stereo och annan fabriksmonterad utrustning. Det enda avdrag som görs är åldersavdrag och självrisk. Hur stort åldersavdraget blir beror på hur gammal utrustningen är vid skadetillfället. Det kan du läsa mer om i villkorets punkt 5.3 Värdering av utrustning.

  Läs mer försäkringsvillkoren 
  Här hittar du auktoriserade återförsäljare av Kia

Här får du snabbt pris

Tack vare att Kia Bilförsäkring är en del av If får du fördelaktiga priser på andra försäkringar som du behöver. På Mina sidor får du en snabb översikt på din bilförsäkring.