Sveriges enda märkesförsäkring för Kia 

Logo Kia Bilförsäkring

Tilläggsförsäkringar Kia

Behöver du hyrbil när bilen står på verkstad efter en försäkringsskada är det klokt att läsa mer och matcha din Kia Bilförsäkring med en tilläggsförsäkring.

Våra tilläggsförsäkringar ger ett extra skydd till dig och din Kia. Välj den tilläggsförsäkring som täcker dina behov så att du har en komplett bilförsäkring.

  • Stor Bilextra - innehåller flera tilläggsförsäkringar, bland annat: hyrbilsförsäkring, 0 kr i vagnskadesjälvrisk vid djurkollision och sänkt vagnskadesjälvrisk vid skadegörelse. Läs mer om Stor Bilextra.
  • Drulleförsäkring är en allriskförsäkring - ersätter skador i kupén och förlorad bilnyckel. Läs mer om Drulleförsäkring.
  • Djurkollision - ger dig 0 kr i vagnskadesjälvrisk om du kolliderar med ett djur. Läs mer om Djurkollision.
  • Förar- och passagerarolycksfall - Om någon som färdats i bilen skadas eller avlider lämnas extra ersättning utöver bilens trafikförsäkring. Läs mer om Förar- och passagerarolycksfall.
  • Privat sjukvård - ger både förare och passagerare i den försäkrade bilen snabb tillgång till privat specialistvård. Läs mer om Privat sjukvård.

Har du redan en Kia Bilförsäkring och vill lägga till en tilläggsförsäkring? Fråga om försäkring eller ring 08-541 705 36 så hjälper vi dig.

Du kan också välja att lägga till tilläggsförsäkringar när du köper en ny bilförsäkring.

Räkna och köp bilförsäkring

Ditt pris framställs automatiskt. Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.