Om Kia Bil­försäkring

Kia Bilförsäkring är ett samarbete mellan Kia Motors Sweden och If Skadeförsäkring. Försäkringen har skräddarsytts med 100 % fokus på Kia och ger dig ersättningsnivåer och innehåll utöver det vanliga. Om något händer hjälper vi dig snabbt, smidigt och utan krångel. Rätt skydd hela vägen. Helt enkelt.

En skräddarsydd försäkring med fokus på dig och din Kia.
Maximal trygghet och personlig service när du som bäst behöver det.
Om något händer hjälper vi dig snabbt, smidigt och utan krångel.

Maximal trygghet och säkerhet

Kia står för kvalitet, säkerhet och prisad design. Precis som Kia har vi på Kia Bilförsäkring fokus på kvalitet och säkerhet. Vi har alltid din Kias bästa för ögonen och försäkringen är skräddarsydd med samma slående utformning som din Kia. Vi garanterar att bilen repareras med Kia Originaldelar på en auktoriserad Kia-verkstad och alla personer du möter är experter på Kia. Skadejouren har öppet dygnet runt, året runt, redo att hjälpa till om någonting händer. Vi hjälper dig snabbt, smidigt och utan krångel. Kia Bilförsäkring finns för både privatperson och företag.

Hämtar information

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.
Kia Bilförsäkring är ett samarbete mellan Kia Motors Sweden AB och If Skadeförsäkring AB (publ), Barks väg 15 106 80 Stockholm. Säte: Stockholm. Org.nr: 516401-8102.